Ducksday

 

Hugger

 

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIE


ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem Państwa danych osobowych, pozyskanych za pośrednictwem Sklepu Internetowego Mati & Maks (https://matiandmaks.pl) jest Dominik Pabis, prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą PABIS STUDIO DOMINIK PABIS z siedzibą w Krakowie (31-462) przy ul. Pszona 4/6, NIP: 9451846117, (dalej: Administrator).


KONTAKT Z ADMINISTRATOREM

Kontakt z Administratorem w sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych oraz Polityką Prywatności i Plików Cookie jest możliwy poprzez:

  • adres e-mail: sklep@matiandmaks.pl
  • listownie: Dominik Pabis, Nad Potokiem 36, 32-010 Łuczyce
  • telefonicznie: +48 660 76 31 67


PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH PRZEZ ADMINISTRATORA
Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych przez Administratora. 

Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej RODO.

Administrator dokłada wszelkiej staranności do poszanowania prywatności osób odwiedzających Sklep Internetowy Mati & Maks.


CELE ORAZ PODSTAWA PRAWNA PRZETWARZANIA DANYCH PRZEZ ADMINISTRATORA

Państwa dane osobowe przetwarzane są:

  • w celu świadczenia usług związanych z rejestracją i obsługą konta w Sklepie Internetowym Mati & Maks

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. b) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla realizacji umowy o prowadzenie konta w sklepie Internetowym lub czynności poprzedzających jej zawarcie;

  • w celu realizacji składanego zamówienia /zawarcia i realizacji umowy sprzedaży, w tym obsługi ewentualnych zwrotów i reklamacji

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. b) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla zawarcia i realizacji umowy sprzedaży lub czynności poprzedzających jej zawarcie;

  • w celu realizacji obowiązków ciążących na Administratorze, wynikających z obowiązujących przepisów prawa, w tym przepisów prawa podatkowego, a wiążących się z realizacją celów, w jakich Administrator przetwarza dane osobowe

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. c) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne do wykonania obowiązków prawnych ciążących na Administratorze 

  • w celu podejmowania przez Administratora działań marketingowych w formie marketingu bezpośredniego, w tym poprzez profilowanie oraz przesyłanie informacji handlowych dotyczących Sklepu Internetowego Mati & Maks drogą elektroniczną, w tym poprzez przesyłanie Newsletter’a

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na promowaniu działalności Administratora oraz oferowanych przez niego produktów i prowadzonej w tym celu oceny preferencji klientów;

  • w celu realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora, wiążących się z realizacją celów wskazanych powyżej, polegających na dochodzeniu lub odpieraniu ewentualnych roszczeń

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na dochodzeniu i odpieraniu ewentualnych roszczeń;

Dodatkowo Administrator przetwarza Państwa dane osobowe, jeżeli odwiedzają Państwo profile Administratora prowadzone w mediach społecznościowych (w tym: Facebook, Instagram). Dane te są przetwarzane wyłącznie w związku z prowadzeniem profilu, w tym w celu informowania Użytkowników o aktywności Administratora oraz promowaniu różnego rodzaju wydarzeń, usług oraz produktów oferowanych przez Administratora, a także w celu komunikacji z użytkownikami za pośrednictwem funkcjonalności dostępnych w mediach społecznościowych. 

podstawa prawna:

art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na promowaniu poprzez swoje profile w mediach społecznościowych własnej działalności Administratora oraz oferowanych przez niego produktów oraz podtrzymaniu kontaktu z klientami. 

Administrator może też gromadzić takie Państwa dane, jak dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach, podejmowanych w Sklepie Internetowym Mati & Maks.

podstawa prawna: 

art. 6 ust. 1 lit. f RODO – przetwarzanie danych jest niezbędne dla realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora polegających na dążeniu do poprawy funkcjonalności usług świadczonych drogą elektroniczną. 

Dane nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Państwu lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu Internetowego Mati & Maks do preferencji klientów, a także administrowania Sklepem.


JAKIE DANE OSOBOWE SĄ PRZETWARZANE

W przypadku rejestracji konta w Sklepie Internetowym Mati & Maks przetwarza się następujące dane:

a) adres e-mail, 

b) dane adresowe: 

    a. kod pocztowy, miejscowość, 

b. kraj (państwo), 

c. ulica, numer domu lub mieszkania,

c) imię i nazwisko, 

d) kontaktowy numer telefonu.

W przypadku składania zamówienia w Sklepie Internetowym Mati & Maks i realizacji umowy sprzedaży przetwarza się następujące dane:  

    a) adres e-mail, 

b) dane adresowe: 

  a. kod pocztowy, miejscowość, 

 b. kraj (państwo), 

 c. ulica, numer domu lub mieszkania,

  c) imię i nazwisko,

  d) kontaktowy numer telefonu.

W przypadku Przedsiębiorców, powyższy zakres danych jest dodatkowo poszerzony o: 

a) firmę Przedsiębiorcy, 

b) numer NIP.

W przypadku korzystania z usługi Newsletter podają Państwo jedynie swój adres e-mail, który może obejmować imię i nazwisko lub inne dane pozwalające na identyfikację.

Podczas korzystania ze strony Internetowej Sklepu Mati & Maks mogą być pobierane dodatkowe informacje, w szczególności: adres IP przypisany do komputera Usługobiorcy lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, nazwa domeny, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.


UPRAWNIENIA ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM DANYCH OSOBOWYCH

W związku z przetwarzaniem przez Administratora danych osobowych przysługuje Państwu: 

  • prawo do dostępu do danych (art.15 RODO)

Mają Państwo prawo do uzyskania od Administratora potwierdzenia, czy Państwa dane są przetwarzane, a jeżeli ma to miejsce do uzyskania dostępu do danych oraz uzyskania informacji: o celach przetwarzania, kategoriach danych osobowych, odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane osobowe zostały lub zostaną ujawnione, w szczególności o odbiorcach w państwach trzecich lub organizacjach międzynarodowych, planowanym okresie przechowywania danych osobowych (lub kryteriach ustalania tego okresu), o prawie do żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz prawie do wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, informacji o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, a jeżeli dane osobowe nie zostały zebrane od Państwa także do uzyskania wszelkich dostępnych informacji o ich źródle. Muszą być Państwo poinformowani także o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu, jeżeli ma ono miejsce. Możecie Państwo ponadto uzyskać kopię danych osobowych podlegających przetwarzaniu.  

  • prawo do sprostowania danych (art.16 RODO)

Mają Państwo prawo żądać od Administratora niezwłocznego sprostowania dotyczących Państwa danych osobowych, które są nieprawidłowe. W zakresie tego prawa wchodzi także uprawnienie do żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych.

  • prawo do usunięcia danych, tzw. "prawo do bycia zapomnianym" (art. 17 RODO)

Mają Państwo prawo żądania od Administratora niezwłocznego usunięcia dotyczących Państwa danych osobowych, a Administrator ma obowiązek bez zbędnej zwłoki usunąć dane osobowe, jeżeli zachodzi jedna z następujących okoliczności:

a) dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub w inny sposób przetwarzane,

b) cofnęliście Państwo zgodę, na której opiera się przetwarzanie Państwa danych i nie ma innej podstawy prawnej przetwarzania,

c) wniesiecie Państwo sprzeciw wobec przetwarzania Waszych danych osobowych,

d) dane osobowe były przetwarzane niezgodnie z prawem,

e) dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego, któremu podlega Administrator,

f) dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego, o którym mowa w art. 8 ust. 1 RODO (dot. warunków wyrażenia zgody przez dziecko)

Administrator danych w niektórych sytuacjach ma prawo odmówić usunięcia danych. W szczególności, jeśli przetwarzanie danych jest konieczne do wywiązania się z prawnego obowiązku ciążącego na Administratorze lub do wykonania zadania realizowanego w interesie publicznym albo w ramach sprawowania władzy publicznej powierzonej Administratorowi i innych przypadkach przewidzianych prawem.   

  • prawo do ograniczenia przetwarzania (art.18 RODO)

Mają Państwo prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania swoich danych gdy:

a) kwestionujecie Państwo prawidłowość danych osobowych - na okres pozwalający Administratorowi sprawdzić prawidłowość tych danych,

b) przetwarzanie jest niezgodne z prawem, a Państwo sprzeciwiacie się usunięciu danych osobowych, żądając w zamian ograniczenia ich wykorzystywania,

c) Administrator nie potrzebuje już danych osobowych do celów przetwarzania, ale są one potrzebne Państwu do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń,

d) wnieśliście Państwo sprzeciw wobec przetwarzania – do czasu stwierdzenia, czy prawnie uzasadnione podstawy po stronie Administratora są nadrzędne wobec podstaw Państwa sprzeciwu.

  • prawo do przenoszenia danych (art. 20 RODO)

Mają Państwo prawo otrzymać w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego dane osobowe Państwa dotyczące, które dostarczyliście Administratorowi, oraz macie Państwo prawo przesłać te dane osobowe innemu administratorowi bez przeszkód z naszej strony,(lub zażądać byśmy to my te dane bezpośrednio przesłali, o ile będzie to technicznie możliwe), jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody oraz jeżeli przetwarzanie odbywa się w sposób zautomatyzowany.

  • prawo do sprzeciwu (art. 21 RODO)

Mają Państwo prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Państwa danych osobowych przetwarzanych na podstawie art. 6 lit. e) RODO (interes publiczny) oraz art. 6 lit. f) RODO (uzasadniony interes administratora), w tym wobec przetwarzania Państwa danych osobowych w celu marketingu bezpośredniego oraz profilowania, w zakresie w jakim to przetwarzanie jest związane z marketingiem bezpośrednim.  celach marketingowych, w tym wobec profilowania. 

Po wniesieniu sprzeciwu Administratorowi nie wolno przetwarzać tych danych osobowych, chyba że wykaże on istnienie ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec interesów, praw i wolności osoby, której dane dotyczą.

  • prawo do cofnięcia zgody (art. 7 ust. 3 RODO).

Jeżeli przetwarzanie danych osobowych odbywa się w oparciu o udzieloną przez Państwa zgodę, to macie Państwo prawo do cofnięcia zgody w każdym czasie. Cofnięcie zgody ma skutek od momentu jej wycofania. Cofnięcie zgody nie wpływa na przetwarzanie dokonywane przez Administratora zgodnie z prawem przed jej cofnięciem. 

  • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.


DOBROWOLNOŚĆ PODANIA DANYCH

Podanie danych osobowych Administratorowi jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celów, w jakich dane są przetwarzane. W przypadku niepodania danych realizacja takich celów przetwarzania, jak założenia Konta Internetowego, realizacji umowy sprzedaży czy otrzymywanie Newsletter’a nie będzie możliwe.


UDOSTĘPNIANIE DANYCH INNYM PODMIOTOM

Państwa dane osobowe przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator w związku z realizacją celów przetwarzania.  

Należą do nich m.in. dostawcy świadczący usługi hostingu, usługi księgowe, dostarczający systemy do marketingu, systemy do analizy ruchu w Sklepie Internetowym, systemy do analizy skuteczności kampanii marketingowych I obsługi marketingowej, podmioty świadczące usługi płatności elektronicznych oraz bankowe, a także firmy kurierskie, brokerzy kurierscy. 

Państwa dane przekazujemy m. in.  takim podmiotom jak Poczta Polska S. A., InPost Paczkomaty Sp. z o.o., InPost sp. z o.o., Platforma sklepów internetowych Shoper.pl Shoper S.A., Edrone Sp. z o.o.

Dostawcy usług, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, albo podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych (podmioty przetwarzające dane na polecenie Administratora) albo samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania (odrębni administratorzy danych). 

W przypadku skierowania żądania, Administrator udostępnia dane osobowe uprawnionym organom państwowym, w szczególności jednostkom organizacyjnym Prokuratury, Policji, Prezesowi Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej.


UDOSTĘPNIENIE DANYCH DO PAŃSTWA TRZECIEGO

Dane Użytkownika mogą być przekazywane poza obszar Unii Europejskiej – do państw trzecich. 

Będą one przekazywane wyłącznie odbiorcom, którzy gwarantują najwyższą ochronę i bezpieczeństwo danych, m.in. poprzez:  

  1. współpracę z podmiotami przetwarzającymi dane osobowe w państwach, w odniesieniu do których została wydana stosowna decyzja Komisji Europejskiej,
  2. stosowanie standardowych klauzul umownych wydanych przez Komisję Europejską (tak jak m to miejsce np. w przypadku Google), 
  3. stosowanie wiążących reguł korporacyjnych zatwierdzonych przez właściwy organ nadzorczy, 

lub tym, na przekazywanie danych osobowych których, Użytkownik wyraził zgodę.

W związku z faktem, że Administrator korzysta z zewnętrznych dostawców różnych usług np. Edrone Sp. z o.o., Facebook, Google Inc, Instagram Inc itp., Państwa dane mogą być przekazywane do Stanów Zjednoczonych Ameryki (USA) w związku z ich przechowywaniem na amerykańskich serwerach (w całości lub częściowo). Podmioty te stosują mechanizmy zgodności przewidziane przez RODO (np. certyfikaty) lub standardowe klauzule umowne w odniesieniu do swoich usług. 

Szczegółowe informacje dostępne są w treści polityki prywatności każdego z dostawców tych usług, dostępnych na ich stronach internetowych.


PRZETWARZANIE DANYCH W SPOSÓB ZAUTOMATYZOWANY LUB W FORMIE PROFILOWANIA

W celu realizowania działań marketingowych związanych z marketingiem bezpośrednim Administrator może korzystać z profilowania.  Profilowanie oznacza to, że dzięki automatycznemu przetwarzaniu danych Administrator dokonuje oceny wybranych czynników dotyczących Państwa decyzji zakupowych w celu ich analizy i stworzenia prognozy zakupowej na przyszłość. Skutkiem profilowania przez Administratora Państwa danych może być przyznanie Państwu rabatu, przypomnienie o niedokończonych zakupach, przesłanie propozycji produktu, który może być dopasowany indywidualnie do Państwa preferencji. Mimo profilowania to Państwo podejmuję decyzję, czy skorzystać z przedstawionej propozycji, czy też nie. Ponadto decyzje podejmowane przez Administratora w oparciu o profilowanie nigdy nie dotyczą zawarcia umowy lub odmowy zawarcia umowy sprzedaży produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego Mati & Maks.

Profilowanie w sklepie Internetowym Mati & Maks polega na automatycznej analizie lub prognozie Państwa zachowań na stronie internetowej Sklepu, takich jak dodanie konkretnego produktu do koszyka, przeglądaniu danego produktu, czy też poprzez analizę dotychczasowej historii dokonanych zakupów i częstotliwości ich dokonywania.


OKRES, PRZEZ JAKI DANE BĘDĄ PRZETWARZANE

Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji celów przetwarzania.

W przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda wówczas dane osobowe przetwarzane są przez Administratora tek długo, aż zgoda nie zostanie odwołana.

W przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe przetwarzane są przez Administratora tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy, a po tym czasie przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń, realizacji roszczeń z tytułu rękojmi lub gwarancji oraz przez okres, przez jaki musi być przechowywana dokumentacja podatkowa, o ile jest z tym związana konieczność przetwarzania Państwa danych. przewidziany przepisami prawa, w tym prawa podatkowego.


PLIKI COOKIES, ADRES IP

Administrator w ramach Sklepu Internetowego Mati & Maks używa niewielkich plików, zwanych cookies. Zapisywane są one przez Administratora na urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej Sklep Internetowy, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Plik cookie zwykle zawiera nazwę domeny, z której pochodzi, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą ten plik. Informacje zbierane za pomocą plików tego typu pomagają dostosowywać oferowane przez przez Administratora w ramach Sklepu Internetowego Mati & Maks produkty do indywidualnych preferencji i rzeczywistych potrzeb osób odwiedzających Sklep Internetowy. Dają też możliwość opracowywania ogólnych statystyk odwiedzin prezentowanych produktów w Sklepie.

Administrator wykorzystuje dwa typy plików cookies: 

  • Cookies sesyjne: po zakończeniu sesji danej przeglądarki lub wyłączeniu komputera zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Państwa komputerów.  
  • Cookies trwałe: są przechowywane w pamięci urządzenia końcowego klienta i pozostają tam do momentu ich skasowania lub wygaśnięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z komputera klientów Sklepu. 

Administrator wykorzystuje cookies własne w celu: 

  • uwierzytelniania Państwa w w Sklepie Internetowym Mati & Maks i zapewnienia sesji w Sklepie (po zalogowaniu), dzięki której nie muszą Państwo na każdej podstronie Sklepu Internetowego ponownie wpisywać loginu i hasła;
  • analiz i badań oraz audytu oglądalności, a w szczególności do tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób korzystają Państwo ze Strony Internetowej, co umożliwia ulepszanie jej struktury i zawartości.

Administrator wykorzystuje cookies zewnętrzne w celu: 

  • popularyzacji Sklepu Internetowego Mati & Maks za pomocą serwisu społecznościowego facebook.com (administrator cookies zewnętrznego: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii), 
  • popularyzacji Sklepu Internetowego Mati & Maks za pomocą serwisu społecznościowego instagram.com (administrator cookies zewnętrznego: Instagram Inc z siedzibą w USA), 
  • zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi Google Analytics (administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA).

Mechanizm cookies jest bezpieczny dla Państwa komputerów. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do Państwa komputerów wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Niemniej w swoich przeglądarkach mają Państwo możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do komputerów. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Sklepu Internetowego Mati & Maks będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.

Administrator może korzystać z kodów śledzenia edrone dostarczanych przez Edrone Sp. z o.o. w celu analizy statystyk strony internetowej Sklepu, a także w celach marketingowych na potrzeby marketingu bezpośredniego prowadzonego za pośrednictwem poczty elektronicznej e-mail lub innych wskazanych przez Administratora w systemie edrone.

Administrator może gromadzić Państwa adresy IP. Adres IP to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Numer IP umożliwia dostęp do Internetu. W większości przypadków jest przypisywany komputerowi dynamicznie, tj. zmienia się przy każdym połączeniu z Internetem. Adres IP jest wykorzystywany przez Mati & Maks przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych (np. określeniu, z jakich regionów notujemy najwięcej odwiedzin), jako informacja przydatna przy administrowaniu i udoskonalaniu Sklepu Internetowego, a także w celach bezpieczeństwa oraz ewentualnej identyfikacji obciążających serwer, niepożądanych automatycznych programów do przeglądania treści Sklepu Internetowego.

Strona internetowa Sklepu zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujących.


ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM

Administrator zapewnia Państwu bezpieczne i szyfrowane połączenie podczas przesyłania danych osobowych oraz podczas logowania się do Konta Klienta w Sklepie Internetowym Mati & Maks. Administrator stosuje certyfikat SSL wystawiony przez Nazwa.pl w zakresie bezpieczeństwa i szyfrowania przesyłanych danych przez sieć Internet.

W przypadku, gdy osoba posiadająca konto w Sklepie Internetowym Mati & Maks utraciła w jakikolwiek sposób hasło dostępu Sklepie Internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła. Administrator nie wysyła przypomnienia hasła. Hasło jest przechowywane w bazie danych w formie zaszyfrowanej, w sposób uniemożliwiający jego odczytanie. Celem wygenerowania nowego hasła należy podać adres e-mail w formularzu dostępnym pod linkiem „Nie pamiętasz hasła”, podanym przy formularzu logowania do konta w Sklepie Internetowym. Nowe hasło zostanie automatycznie wysłane na adres poczty elektronicznej podany podczas rejestracji lub zapisany w ostatniej zmianie profilu konta.

Administrator nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Klienta.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl